Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tataráček z červené řepy

Zpět
  • Autor: kuhnj
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,citr.šťáva. mletý kmín, kečup apod.

Energetická hodnota celkem: 2288 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 9, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 458 kJ

Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Řepu a 2 vejce uvaříme, necháme vychladnout. Potom všechny ingredience nastrouháme, cibuli nakrájíme a vše smícháme se sýrem Cottage a lžící majonézy. Dochutíme solí, pepřem, citr. šťávou, chili, mletým kmínem, kečupem -dle chuti. Tataráček podáváme na topinkách z topinkovače, které bohatě natřeme česnekem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 04. 2014 13:39
určitě vyzkouším :-))
20. 04. 2014 20:14
Už se těším na vyzkoušení. Vypadá mňamozně.
11. 04. 2014 12:03
To zkusím
07. 04. 2014 21:29
Mňam :-)
07. 04. 2014 20:55
Vypadá to zajímavě, řepu mám asi to vyzkoušim:-)
07. 04. 2014 20:48
Určitě vyzkouším,díky:-)

Naši partneři